Op zoek naar vitale voeding ...... biofotonen openbaren innerlijke kwaliteit

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 25,00 € 12,50 (inclusief 9% btw)
Aantal

Dit boek is een must have voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding. Het is geen kookboek, het bevat geen dieet- of voedingsadvies maar een unieke, nieuwe benadering van de vraag ‘wat is gezonde voeding?’. Het is een wetenschappelijke onderbouwing van het verschil tussen biologisch en niet biologisch geteelde producten. Zijn deze lekkerder, of beter voor de gezondheid? En hoe valt dat te verklaren?

Biofotonen? Licht bestaat uit fotonen; kleine, massaloze deeltjes. Deze fotonen zijn een vorm van elektromagnetische straling. Biofotonen zijn fotonen afkomstig van levende organismen, dit is een hele zwakke straling die wordt uitgescheiden door ieder levend organisme en die alleen met zeer gevoelige apparatuur kan worden gemeten. Het bestaan van biofotonen is wetenschappelijk aangetoond, de bioloog Goerwitsj ontdekte deze zwakke straling in 1922. Mensen scheiden biofotonen uit, maar ook dieren, bloemen, planten en…ons voedsel! 

Voedselkwaliteit: weet wat je eet! Dit boek beschrijft hoe subtiele lichtmetingen (biofotonenonderzoek) ons meer kunnen vertellen over de vitaliteit van ons voedsel. Zo is er een duidelijk verschil waar te nemen in het licht van biologisch voedsel ten opzichte van hetzelfde niet-biologische product; of het nu gaat om kippen, eieren of plantaardige producten. Dit verschil staat in nauw verband met de gebruikte teeltmethodes en raskeuze. Wijzelf zijn op ons beurt ook weer een product van wat wij eten: vitale voeding is de basis voor een vitaal leven. 

Dit boek geeft een helder inzicht in verschillende teeltmethoden en hun directe invloed op de vitaliteit van voedsel. De verschillen tussen gangbare en biologisch geteelde producten worden belicht, evenals bemestingsmethoden in relatie tot kwaliteit, kwantiteit en verhoudingen van belangrijke inhoudsstoffen in onze voedingsmiddelen. 

Het boek is met natuurlijke inkten gedrukt op ecologisch papier en v
erpakt in composteerbaar plastic. De organische geur, die je al bladerend tegemoet komt, nodigt uit tot nog meer bladeren, lezen en vooral ontdekken! 

.

 

 

Aanbieding

Jeany bareback pad € 69,50 € 65,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 18-04-2019 - Vandaag het Freeride zadel binnen gekregen. Mooi snel. Ligt super...  lees meer
  • 17-07-2018 - Alles goed ontvangen, dankjewel voor de goede zorgen! Gr Amand lees meer
  • 11-04-2018 - Beste Marcel,

    Ik wou even zeggen dat ik heel blij ben...  lees meer
Plaats een bericht
  • Equixantos
  • Wilde Aecker
  • NML Health
  • Filipa, Natural Balance Hoefsmederij
© 2009 - 2020 equixantosbarefoot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel