Hoop... vanuit het hart van een paard ------- Kathy Pike

Vorige Artikel 2 van 2
€ 19,95 € 12,50 (inclusief 9% btw)

Kathy Pike is life-coach, grondlegger van de Mind Body Methode(MBM), en autoriteit op het gebied van Equine Facilitated Learning. De Mind Body Methode helpt mensen de signalen van hun lichaam op te merken, en daardoor beter te aarden en oude trauma’s te ontdekken en op te ruimen.Kathy geeft workshops en trainingen in de Verenigde Staten en Europa.
 
Door het paard als leraar toe te voegen (Equine Facilitated Learning), blijkt de MBM nog succesvoller. Paarden zijn absolute meesters in het lezen van de werkelijke bedoelingen van mensen, omdat hun leven afhangt van hun vermogen hun omgeving juist te interpreteren. Een paard scant de mens en geeft vervolgens precies aan wat er gebeurt in diens lichaam. Het  laat zich niet afleiden door de schijn die mensen proberen te creëren. Door  naar het paard “te luisteren” kan de mens heel snel tot diepe inzichten  komen.
Dit vermogen van het paard heeft een grote impact op de relatie tussen mens en paard. Mensen die leren om naar hun paard “te luisteren” kunnen  daardoor hun communicatie en onderlinge relatie op veel manieren verbeteren en verdiepen.

 

Dit boek is het verhaal van wat er nodig is om het contact te herstellen met een soort die volledig belichaamt wat Kathy zo uitstekend kan overbrengen: het paard. Met de hulp van een aantal paardengidsen bracht Kathy de basisgedachten van de Chironmythe in haar eigen leven tot bloei. Ze werd een gewonde heler die andere helden in wording kan leren hoe ze hun eigen lotsbestemming kunnen volgen. Hierbij maakt ze gebruik van de creativiteit, vitaliteit en moed die nodig zijn om de geschenken die verborgen liggen in problemen te ontfutselen aan het leven.

Ieder hoofdstuk in dit boek biedt een levensles over vertrouwen op je instincten, het eerlijk omgaan met emoties, helder communiceren en het loslaten van negatieve gedachten. Aan de hand van ontroerende verhalen wordt langzaam duidelijk welke belangrijke rol paarden kunnen spelen bij spirituele ontwikkeling en het vinden van een diepere verbinding met jezelf, met anderen en met de natuur.
Zo maakt Kathy`s paard Hope het verschil tussen hoop en geloof duidelijk; roept een mishandeld paard bij de auteur herinneringen op die ze daardoor kan verwerken, en helpt een paard een jonge hoopvolle Olympische amazone zichzelf te herontdekken en haar eigenwaarde te hervinden.

Auteur: Kathy Pike ISBN: 9789079249190 Jaar van uitgave: 2010 Drukinformatie: 198 blz., gebonden, hard cover

De verzendkosten voor de boeken bedraagt per boek €3,50

Aanbieding

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 06-08-2020 - Mooiste hoofdstel ever! lees meer
  • 18-04-2019 - Vandaag het Freeride zadel binnen gekregen. Mooi snel. Ligt super...  lees meer
  • 17-07-2018 - Alles goed ontvangen, dankjewel voor de goede zorgen! Gr Amand lees meer
Plaats een bericht
  • Equixantos
  • Wilde Aecker
  • NML Health
  • Filipa, Natural Balance Hoefsmederij
© 2009 - 2020 equixantosbarefoot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel